ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Συνεδριάσεις/Πρακτικά

Επιτροπή
- Υποεπιτροπή για την καταπολέμηση της Εμπορίας και της Εκμετάλλευσης Ανθρώπων
Ημερομηνία - Ώρα
28/06/2017 15:30
Χώρος Συνεδρίασης
Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223)
Η ΥΠΟΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ θα συνεδριάσει με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Η Παγκόσμια Έκθεση για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων και το έργο του «Γραφείου του ΟΗΕ για το Έγκλημα και τα Ναρκωτικά (UNODC)».
Τα μέλη της Υποεπιτροπής έχουν κληθεί να ενημερώσουν οι κύριοι και οι κυρίες, αντίστοιχα: Ηλίας Χατζής, Επικεφαλής του Τμήματος Εμπορίας και Παράνομης Διακίνησης Ανθρώπων του Γραφείου του ΟΗΕ για το Έγκλημα και τα Ναρκωτικά, Μαρία Βερβερίδου, Εμπειρογνώμονας – Πρεσβευτής Σύμβουλος Β΄ στο Γραφείο του Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών, Χρήστος Χομπάς, Διευθυντής Κοινωνικών Παρεμβάσεων του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ), Μαρία Λιάπη, Νόμιμη Εκπρόσωπος του Κέντρου Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «ΔΙΟΤΙΜΑ»,Νίκη Ρουμπάνη και Άννα - Μαρία Στεφάν, Πρόεδρος και Μέλος του Ελληνικού Δικτύου Γυναικών Ευρώπης, Κατερίνα Πούτου, Νόμιμη Εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Κοινωνικής Οργάνωσης Υποστήριξης Νέων «ΑΡΣΙΣ», Μαρία Μουδάτσου, Διευθύντρια Θεσμικών Πόρων και Κάθετων Χρηματοδοτήσεων της Μ.Κ.Ο. «PRAKSIS», Δημήτριος Στάθης, Βοηθός Συντονιστή για το Γραφείο Trafficking της «ACT – UP ΔΡΑΣΕ HELLAS», Άρης Καρδασιλάρης, Εκπρόσωπος της Διεθνούς Οργάνωσης «Α21», Margaret Wakhu, Μέλος της Οργάνωσης Ενωμένων Γυναικών της Αφρικής (United African Women Organization), Δημήτριος Θεοδωρολέας, Ιατρός- Μέλος της Κοινότητας Ουκρανικής Διασποράς στην Ελλάδα και των Ελλήνων Φιλοουκρανών "Ουκρανο-Ελληνική Σκέψη" και Πρόεδρος της Μ.Κ.Ο. «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ», Joe Valencia, (Τζο Βαλένθια), Πρόεδρος της Ένωσης Φιλιππινέζων Μεταναστών «KASAPI HELLAS», Javied Aslam (Τζαβέντ Ασλάμ), Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών και μέλος ΣΕΜ του Δήμου Αθήνας.
Σχετικά Video
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ