ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                                     

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

                                                                                                                    

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Πέμπτης  20 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 10:30΄

 

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  (Άρθρο 29 παρ. 1 και 130 παρ. 8  Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 45/13-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή  Β΄ Αθηνών  της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προς τoν Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με θέμα: «Απελπιστική η κατάσταση στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

 

2.- Η με αριθμό 48/17-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Γεωργίου-Δημήτριου Καρρά  προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα: «Επεκτείνεται η ανάλγητη πολιτική της Κυβέρνησης στον ασφαλιστικό τομέα και σε νέες κατηγορίες συμπολιτών μας».

 

3.- Η με αριθμό 49/17-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Συντυχάκη  προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Να γίνονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όσων συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες με κρατική ευθύνη και χρηματοδότηση μέσω των δομών του κράτους».

 

4.- Η με αριθμό 46/13-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Ζ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής  και Βουλευτή Α΄ Αθηνών  του Ποταμιού  κ. Σπυρίδωνος Λυκούδη     προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Ανησυχία για το μέλλον του ιερού της Αγροτέρας Αρτέμιδος εκφράζει ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων».

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

5.- Η με αριθμό 43/13-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νικόλαου Μωραΐτη προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Αμφιλοχίας».

 

6.- Η με αριθμό 36/7-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Κατσίκη προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Αποκατάσταση τοιχογραφιών Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Δήμου Αχαρνών».

 

7.- Η με αριθμό 33/5-9-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου–Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Χατζησάββα προς τον Υπουργό  Εξωτερικών,  με θέμα: «Υπήρξε εμπλοκή των Η.Π.Α. στο σκοπιανό ζήτημα;».

 

 

** Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα