ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                         

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018 ώρα 09:30΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 105/29-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σίμου Κεδίκογλου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα: «Έργο “Παράκαμψη Χαλκίδας – Ν. Λάμψακος - Ψαχνά”».

 

2.- Η με αριθμό 97/23-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Πειραιά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής κ. Νικολάου Κούζηλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών, με θέμα: «Καζάνι έτοιμο να εκραγεί το κρατίδιο των Σκοπίων»

 

3.- Η με αριθμό 112/30-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νικολάου Μωραΐτη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Για την ολοκλήρωση του έργου άρδευσης και αναδασμού στην πεδιάδα στις εκβολές του Μόρνου».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 106/29-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλαφάτη προς τον Υπουργό Εξωτερικών, με θέμα: «Στις τελευταίες θέσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση η Ελλάδα στη φτώχεια και στην παιδική φτώχεια».

 

2.- Η με αριθμό 116/30-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που προκύπτουν από την υιοθέτηση του νέου σχεδίου οριοθέτησης του χάρτη των μειονεκτικών περιοχών».

 

3. - Η με αριθμό 98/24-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β΄ Αθηνών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσής Αυγής κυρίας Ελένης Ζαρούλια προς τον Υπουργό Εξωτερικών, με θέμα: «Συνεχίζεται το πογκρόμ κατά των Ελλήνων στη Χιμάρα».

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

4.- Η με αριθμό 75/16-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Πειραιώς  του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Νικολάου Κούζηλου προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα: «Προστασία πληρωμάτων από εγκατάλειψη πλοίου εσωτερικών πλόων».

 

5.- Η με αριθμό 1/1-10-2018 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγής κ. Αντωνίου Γρέγου προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Περί του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και λοιπών φορέων, συλλόγων και σωματείων της Μακεδονίας και του άρθρου 6 της συμφωνίας Ελλάδας - Σκοπίων».

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα