ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                              

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                                 

                                                                                                                                    

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

 

Της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου 2025 ώρα: 9:00

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 § 2 και 3 και 132 §  2 ΚτΒ)

 

1. Η με αριθμό 269/21-11-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με θέμα: «Η επιβίωση των καφενείων και παντοπωλείων των χωριών και η θέσπιση μεταφορικού ισοδύναμου ως τελευταίο ανάχωμα απέναντι στην ερημοποίηση των δυσπρόσιτων ορεινών οικισμών της χώρας μας».

2. Η με αριθμό 255/19-11-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μιλτιάδη (Μίλτου) Ζαμπάρα προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Διαδικασία διορισμού Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου».

3. Η με αριθμό 279/24-11-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαου Παπαδόπουλου, προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με θέμα: «Εξηγήσεις σχετικά με τα φυσικά αποθέματα του νομισματικού χρυσού της Ελλάδος».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 § 2 και 3 και 132 §  2 ΚτΒ)

 

1. Η με αριθμό 271/24-11-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηλείας της Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Μιχαήλ Κατρίνη προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα: «Χωρίς σαφή σχεδιασμό και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα η κατασκευή του οδικού άξονα "Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα "».

2. Η με αριθμό 263/20-11-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μιλτιάδη (Μίλτου) Ζαμπάρα προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με θέμα: «Αποεπένδυση της HELLENiQ ENERGY (πρώην ΕΛΠΕ) στο Οικόπεδο 2 του Ιονίου για Έρευνα και Εξόρυξη Υδρογονανθράκων».

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

 


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ