ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                     
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                             
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου 2014 ώρα 10.00΄
 
Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 129 παρ. 2 και 3, 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)
 
1.- Η με αριθμό 508/12/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κυρίας Αλέκας Παπαρήγα προς τον Πρωθυπουργό, σχετικά με την αντιμετώπιση των προβλημάτων των μικρών και μεσαίων αγροτών της Χώρας μας.
(Θα απαντήσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης).
 
2.- Η με αριθμό 521/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίαςκυρίας Φεβρωνίας Πατριανάκου προς τoν Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, σχετικά με την ένταξη του λιμανιού του Γυθείου στις περιοχές Τουρισμού Κρουαζιέρας.
                          
3.- Η με αριθμό 511/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Δημητρίου Στρατούλη προς τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, σχετικά με το νέο Κανονισμό του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ).
 
4.- Η με αριθμό 520/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Πρώην Προέδρου της Βουλής και Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος κ. Απόστολου Κακλαμάνη προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την αναστολή του φόρου υπεραξίας ακινήτων και την τόνωση της κτηματαγοράς.
 
5.- Η με αριθμό 525/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κυρίας Ραχήλ Μακρή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σχετικά με την απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης για επιχορήγηση συγκεκριμένης επένδυσης.
 
6.- Η με αριθμό 519/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Μεσσηνίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κ. Δημητρίου Κουκούτση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με τη διάταξη του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που πέρασε η συγκυβέρνηση με την οποία περιστέλλεται το δικαίωμα πληροφόρησης του κατηγορουμένου.
 
7.- Η με αριθμό 509/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Τρικάλων της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γεωργίου Κυρίτση προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την περίοδο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας – Ελβετίας για τη σύναψη διμερούς συμφωνίας για τη φορολόγηση καταθέσεων.
 
Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)
  
1.- Η με αριθμό 522/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίαςκ. Εμμανουήλ Κόνσολα προς τους Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού νοσοκομείου της Ρόδου.
 
2.- Η με αριθμό 512/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Ευσταθίου Παναγούλη προς τους Υπουργούς  Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, σχετικά με τον ανεξέλεγκτο τρόπο λειτουργίας των ανταλλακτήριων ενεχυροδανειστηρίων στη Χώρα μας.
 
3.- Η με αριθμό 526/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασιλείου Καπερνάρου προς τον Υπουργό Εσωτερικών, σχετικά με την κατεδάφιση αυθαίρετων κατασκευών σε καταυλισμό Αθιγγάνων στα Μέγαρα Αττικής.     
 4.- Η με αριθμό 510/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β΄ Πειραιά της Δημοκρατικής Αριστεράς κυρίας Μαρίας Γιαννακάκη προς τους Υπουργούς Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σχετικά με την εγκατάλειψη του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
 
5.- Η με αριθμό 515/4-2-2014 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Αθανασίου Παφίλη προς τους Υπουργούς Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, σχετικά με την καταδίκη της πολεμικής επέμβασης του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.
 
                             
 
 
 
 
 
 
 
 
** Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ