Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ
Της Τετάρτης 10 Σεπτεμβρίου 2025 ώρα 9:00΄
Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 § 2 και 3 και 132 § 2 ΚτΒ)
1. Η με αριθμό 1309/4-9-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Βασιλείου Κόκκαλη προς τoν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Στήριξη τώρα στους παραγωγούς χορτονομών και λοιπών ζωοτροφών - Αποζημιώσεις για τις ζημιές και την απώλεια Εισοδήματος».
2. Η με αριθμό 1321/8-9-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Κ.Ο. «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» κ. Εμμανουήλ Συντυχάκη προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: «Να δοθεί άμεση λύση για τη στελέχωση του Κοινοτικού Κέντρου Ψυχικής Υγείας Παίδων και Εφήβων (Κοι.Κε.Ψ.Υ.Π.Ε.) Ρεθύμνου».
Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 § 2 και 3 και 132 § 2 ΚτΒ)
1. Η με αριθμό 1310/4-9-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Βασιλείου Κόκκαλη προς τoν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Από τα λόγια στις πράξεις... με το μισό ποσό - Ανεπαρκής στήριξη στους μελισσοκόμους που επλήγησαν από τον DANIEL».
2. Η με αριθμό 1311/4-9-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Βασιλείου Κόκκαλη προς τoν Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «837 εστίες ευλογιάς - 225.000 θανατωμένα ζώα - Οι κτηνοτρόφοι εγκαταλείπονται στην τύχη τους».
3. Η με αριθμό 1326/8-9-2025 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Χανίων της Κ.Ο. «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» κ. Παύλου Πολάκη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Απαράδεκτη η απόφαση κατάργησης του Στρατοδικείου Χανίων».
Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.
Αρχείο
-
Επιστροφή στη λίστα