ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                        

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 ώρα 09:30΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 249/7-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Ζητήματα λειτουργίας  του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας».

 

2.- Η με αριθμό 245/4-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και  Βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Δημητρίου Κρεμαστινού προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Απαγόρευση της αλιείας σε πάνω από το 75% των αλιέων βιντζότρατας».

 

3.- Η με αριθμό 255/8-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Χρήστου Κατσώτη προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα: «Διορθώσεις λαθών στον κωδικό ασφάλισης και στην ειδικότητα με την οποία έχουν προσληφθεί διάφοροι δασεργάτες».

 

4.- Η με αριθμό 248/7-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Ζ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Α΄ Αθηνών του Ποταμιού κ. Σπυρίδωνος Λυκούδη  προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα: «Το Γηροκομείο Αθηνών βρίσκεται σε οριακή κατάσταση».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 250/7-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αναστασίου Δημοσχάκη  προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Κενό γράμμα οι υποσχέσεις για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Νομού  Έβρου».

 

2.- Η με αριθμό 246/7-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών  της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΔΗΜ.ΑΡ. κ Γεωργίου- Δημητρίου Καρρά προς την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με θέμα: «Αυθαιρετεί η Κυβέρνηση σε βάρος των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα από τη μη αξιοποίηση, για σκοπούς στεγαστικής αποκατάστασης, της παρακρατουμένης  εισφοράς 1% επί των αποδοχών τους».

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα