ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ       

                               

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Παρασκευής 22 Μαρτίου 2019 ώρα 09:30’

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 427/19-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα: «Ανταποδοτικά τέλη μεγάλων υδροηλεκτρικών σταθμών».

 

2.- Η με αριθμό 424/18-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Εμμανουήλ Κόνσολα προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Ίδρυση τμήματος Τουρισμού με έδρα τη Ρόδο και ανωτατοποίηση της “ΑΣΤΕΡ” με την ένταξή της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 425/18-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με θέμα: «Απάνθρωπη και εξευτελιστική, για τη Λέσβο και την Ελλάδα, η υφιστάμενη κατάσταση στο Κέντρο Υποδοχής της Μόριας».

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2.- Η με αριθμό 418/12-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή  προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την Υπουργική Απόφαση με θέμα  «Εισαγωγή φοιτητών σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών».

 

3.- Η με αριθμό 400/4-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανασίου Μπούρα προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Επαναλειτουργία του Γενικού Λυκείου Μαγούλας ως Εξεταστικό Κέντρο».

 

4.- Η με αριθμό 395/1-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης  της Ένωσης Κεντρώων κ. Ιωάννη Σαρίδη  προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  με θέμα: «Μπλοκάρει τα όνειρα των μαθητών η νέα Υπουργική Απόφαση για την εισαγωγή φοιτητών στα Μουσικά Τμήματα της χώρας». 

 

5.- Η με αριθμό 279/15-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με θέμα: «Άμεσες ενέργειες για να ενταχθεί η Κρήτη στο Μεταφορικό Ισοδύναμο».

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 4659/3-1-2019 Ερώτηση του Βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημητρίου Κυριαζίδη προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων,  σχετικά «με τη λύση της σύμπραξης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ)- ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ)».    

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα