ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

 

 

                                                                                                                         

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

                                                                                                                   

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 18:00΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 10/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Βασιλείου Βασιλικού προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: «Εθνική Πολιτική για το Βιβλίο».

 

2.- Η με αριθμό 16/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Λέσβου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κυρίας Μαρίας Κομνηνάκα προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Να συνεχιστεί η λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ρόδου, μέσω της στελέχωσής της».

 

3.- Η με αριθμό 4/11-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  Ελληνική Λύση και Βουλευτή Λάρισας κ. Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών, με θέμα: «Καθορισμός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ)».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 17/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Συντυχάκη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Να εφαρμοστεί το πρόγραμμα κολύμβησης που υλοποιείται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με τρόπο που να καλύπτει συνολικά τις ανάγκες των μαθητών».

 

2.- Η με αριθμό 5/11-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  Ελληνική Λύση και Βουλευτή Λάρισας κ. Κυριάκου Βελόπουλου προς τον Υπουργό Εξωτερικών, με θέμα: «Καταγγελία Συμφωνίας των Πρεσπών».

 

3.- Η με αριθμό 19/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή προς την Υπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Για το πρόβλημα της στέγασης και την ανέγερση νέων εστιών».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα