ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                               

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ        

                               

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 9:30’

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

 1.- Η με αριθμό 7/16-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή A’ Θεσσαλονίκης του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα: «Προστασία πολιτών- δανειοληπτών από την καταχρηστική λειτουργία δικηγορικών γραφείων ως εισπρακτικών εταιρειών».

 

2.- Η με αριθμό 6/13-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα  και να παύσει η εγκατάλειψη του Κρατικού Ιδρύματος Βυτίνας.».

 

3.- Η με αριθμό 18/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Μανώλη Συντυχάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με θέμα: «Για τις ληστρικές τιμές των σταφυλιών στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου».

 

4.- Η με αριθμό 13/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Μέρα 25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα: «Αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τον αιγιαλό.».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 9/17-9-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή  Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασιλείου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα: «Καθυστερεί υπερβολικά η έκδοση συντάξεων και τα προβλήματα των μικροσυνταξιούχων είναι ιδιαίτερα έντονα μετά την μείωση των εισοδημάτων τους, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και του κατώτερου πλαφόν στη σύνταξη.».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα