ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                                 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

                                                                           

                                                                   

Α.

 

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2019 ώρα 18:00΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 271/14-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπυρίδωνος- Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Υπουργό Υγείας,  αναφορικά με το ραδιοφάρμακο.

 

2.-  Η με αριθμό 273/15-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Καθυστερήσεις στη διακομιδή ασθενών από το ΕΚΑΒ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού» 

 

3.- Η με αριθμό 276/15-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λέσβου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Σταύρου Τάσσου  προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Πολύ σοβαρά προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου».

 

4.- Η με αριθμό 262/9-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με θέμα: «Επιτακτική ανάγκη αυξήσεως της στρατιωτικής θητείας».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

  1.- Η με αριθμό 272/14-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Δράμας  της Νέας Δημοκρατίας    

κ. Δημητρίου Κυριαζίδη προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Δημιουργία Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας / Ογκολογικής Κλινικής στο Γ.Ν. Δράμας».    

 

 

2.- Η με αριθμό 277/15-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Νικολάου Μωραΐτη προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Προβλήματα στη λειτουργία του κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Αμφιλοχίας».

 

 

3.- Η με αριθμό 264/10-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Δημητρίου Κουκούτση προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Ανακεφαλαιοποίηση και αναδιάταξη του ελληνικού τραπεζικού τομέα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019 ώρα 18:00΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 253/7-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιάσoνα Φωτήλα προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Πρωτοφανής αύξηση των κρουσμάτων και θυμάτων από τον ιό του Δυτικού Νείλου».

 

2.- Η με αριθμό 244/4-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Ε΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.- ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Δημητρίου Κρεμαστινού προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Ο αυξημένος Φ.Π.Α. και η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου».

 

3.- Η με αριθμό 257/8-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β’ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Χρήστου Κατσώτη  προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την «εκχώρηση της ακίνητης δημόσιας περιουσίας σε Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)- Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής  Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 254/7-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Γεωργαντά προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Καταγγελία σε βάρος του Διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς για βιαιοπραγία σε εργαζόμενη».

 

2.-  Η με αριθμό 243/4-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Ιωάννη Κουτσούκου προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Η σκοπιμότητα και η μεθόδευση της μεταφοράς στο Υπερταμείο κατ' απαίτηση των δανειστών 51 ακινήτων του Δημοσίου στον Δήμο Πύργου». 

 

3.- Η με αριθμό 256/8-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Μανώλη Συντυχάκη προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Για τις επιπτώσεις στη λειτουργία των υπηρεσιών και των συνθηκών εργασίας σε υπηρεσίες του Βενιζέλειου νοσοκομείου από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στα πρώην κτήρια του πανεπιστημίου Κρήτης στις 23/9».

 

4.- Η με αριθμό 259/8-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Κωνσταντίνου Μπαργιώτα προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Ερασιτεχνισμός και προχειρότητα οδηγούν σε αποτυχία των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ToMY)».

 

5.- Η με αριθμό 258/8-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του ΣΤ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λάρισας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γεωργίου Λαμπρούλη προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με τους «απολυμένους εργαζόμενους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών (ΕΑΣ) Λάρισας, Ελασσόνας, Φαρσάλων».

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

6.- Η με αριθμό 240/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της  Βουλευτού  Α΄ Πειραιώς του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Ελένης Σταματάκη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα: «Πρόβλημα στέγασης υπηρεσιών δικαστικού μεγάρου Πειραιά».

 

7.- Η με αριθμό 238/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της  Βουλευτού  Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κυρίας  Φωτεινής Αραμπατζή προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Άλαλο το Υπουργείο Οικονομικών για τα μνημεία και τα ακίνητα μεγάλης ιστορικής και πολιτισμικής αξίας, που πέρασαν στο Υπερταμείο».

 

8.-  Η με αριθμό 241/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Γεωργίου-Δημητρίου Καρρά προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Θα προστατεύσει τελικά το κράτος τους συμπολίτες μας ιδιοκτήτες κατοικιών, που ταλαιπωρούνται από άδικες διεκδικήσεις του Δημοσίου, οι οποίες προβάλλονται μέσω της Κτηματογράφησης;» 

 

 

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

 

1.-  Η με αριθμό 2932/31-10-2018 Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Γεωργίου-Δημητρίου Καρρά προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Αποδέσμευση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου “Νίκης 2ου Λυκείου” Αγίας Βαρβάρας από το Υπερταμείο». 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2.- Η με αριθμό 3143/281/7-11-2018 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του  Βουλευτή Δράμας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημητρίου Κυριαζίδη  προς τον Υπουργό  Υγείας, σχετικά «με τη λειτουργία της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας».    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα