ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

                                                                                                                           

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                                 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

                                                                                                                   

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 1 Απριλίου 2019 ώρα 18:00΄

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 439/22-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση  του Βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστου Σταϊκούρα προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Καταπτώσεις εγγυήσεων του Ελληνικού Δημοσίου για δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και πληγέντες φυσικών καταστροφών».

 

 

 

 

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 440/22-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασιλείου Γιόγιακα προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Επίλυση  σοβαρών εκκρεμοτήτων σχετικά με την έγκριση ειδικών θεραπειών».    

 

 

2.- Η με αριθμό 430/19-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Β΄ Αθηνών 

κ. Ευσταθίου (Στάθη) Παναγούλη προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  με θέμα «Με χημικά και τραμπουκισμούς προσπάθησαν να διαλύσουν το ειρηνικό παλλαϊκό συλλαλητήριο  για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα».

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

3.- Η με αριθμό 416/12-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Γεωργαντά προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο Κιλκίς».

 

4.-  Η με αριθμό 414/8-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ιωάννη Κουτσούκου προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Καταγγελίες για μεθοδεύσεις σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας με την υπολειτουργία της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας». 

 

5.- Η με αριθμό 421/12-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Γιάννη Δελή προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Σε αναστολή λειτουργίας η Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς λόγω έλλειψης προσωπικού».

 

6.- Η με αριθμό 420/12-3-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Σάκη Βαρδαλή προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με «την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων “ΕΛ.ΒΟ.Α.Β.Ε.”».

 

 

 

 

7.-  Η με αριθμό 375/20-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέα Λοβέρδου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με θέμα: «Συμμετοχή της Ελλάδας στην αμυντική συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης». 

 

8.- Η με αριθμό 355/12-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β’ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Χρήστου Κατσώτη  προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά με την «εκχώρηση της ακίνητης δημόσιας περιουσίας σε Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)- Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής  Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)».

 

9.- Η με αριθμό 350/11-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου Βλάχου προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Λογαριασμός Επικούρησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΛΕΠΕΤΕ)».    

 

10.- Η με αριθμό 351/11-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηλείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ιωάννη Κουτσούκου προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Η σκοπιμότητα και η μεθόδευση της μεταφοράς στο Υπερταμείο κατ' απαίτηση των δανειστών 51 ακινήτων του Δημοσίου στον Δήμο Πύργου». 

 

11.- Η με αριθμό 316/29-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή Λακωνίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Καθυστερήσεις στη διακομιδή ασθενών από το ΕΚΑΒ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού». 

 

12.- Η με αριθμό 332/5-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Εμμανουήλ Συντυχάκη  προς τον Υπουργό Υγείας, σχετικά με «τα χρόνια προβλήματα της Ψυχιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ)». 

 

13.- Η με αριθμό 329/4-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημητρίου Κυριαζίδη προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Δημιουργία Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας / Ογκολογικής Κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας».    

 

14.- Η με αριθμό 322/4-2-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κωνσταντίνου Μπαργιώτα προς τον Υπουργό Υγείας, με θέμα: «Υπερκοστολογήσεις με τα χημικοθεραπευτικά σκευάσματα».

 

15.- Η με αριθμό 262/9-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής κ. Χρήστου Παππά προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με θέμα: «Επιτακτική ανάγκη αυξήσεως της στρατιωτικής θητείας».

 

 

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

 

1.-  Η με αριθμό 2932/31-10-2018 Ερώτηση του Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Γεωργίου-Δημητρίου Καρρά προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Αποδέσμευση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου “Νίκης 2ου Λυκείου” Αγίας Βαρβάρας από το Υπερταμείο». 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα