ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                                 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                       

                                                                                                                   

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου 2019 ώρα 18:00΄

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 240/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της  Βουλευτού  Α΄ Πειραιώς του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κυρίας Ελένης Σταματάκη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα: «Πρόβλημα στέγασης υπηρεσιών δικαστικού μεγάρου Πειραιά».

 

2.- Η με αριθμό 238/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση της  Βουλευτού  Σερρών της Νέας Δημοκρατίας κυρίας  Φωτεινής Αραμπατζή προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Άλαλο το Υπουργείο Οικονομικών για τα μνημεία και τα ακίνητα μεγάλης ιστορικής και πολιτισμικής αξίας, που πέρασαν στο Υπερταμείο».

 

3.-  Η με αριθμό 241/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του  Βουλευτή Β΄ Αθηνών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Γεωργίου-Δημητρίου Καρρά προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Θα προστατεύσει τελικά το κράτος τους συμπολίτες μας ιδιοκτήτες κατοικιών, που ταλαιπωρούνται από άδικες διεκδικήσεις του Δημοσίου, οι οποίες προβάλλονται μέσω της Κτηματογράφησης;» 

 

4.- Η με αριθμό 242/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β’ Αθηνών του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Χρήστου Κατσώτη  προς τον Υπουργό Οικονομικών, σχετικά «με  την εκχώρηση της ακίνητης δημόσιας περιουσίας σε Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ)- Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής  Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)».

 

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρο 130 παρ. 2 και 3 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 239/3-1-2019 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Κατσανιώτη  προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με θέμα: «Αναξιοποίητο παραμένει το πρώην 409 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών».

 

 

 

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

 

1.- Η με αριθμό 3143/281/7-11-2018 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του  Βουλευτή Δράμας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Δημητρίου Κυριαζίδη  προς τον Υπουργό  Υγείας, σχετικά «με τη λειτουργία της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας».    

 

 

 

 

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.


Αρχείο -

Επιστροφή στη λίστα