Ενημέρωση : Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων

Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων

 

15/06/2022  16:00 - 18:30

Η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών και η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος
Απευθείας μετάδοση Άγνωστη


Κατηγορία: Κοινοβουλευτικό Έργο

«Βιώσιμη Ανάπτυξη και Λιμενική Διαχείριση: Η περίπτωση του Skyros Project».
Τα μέλη της Επιτροπής θα ενημερώσουν οι κ.κ.: Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και  Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, Νικόλαος Σουλιώτης, Πρόεδρος ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος
Καρπενησίου, Κωνσταντίνα Σκαναβή, Καθηγήτρια, Επικεφαλής Μονάδας Περιβαλλοντικής Επικοινωνίας, Αγωγής και Εκπαίδευσης, Αναπληρώτρια Πρόεδρος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και πρώην Κοσμήτορας Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και Κυριάκος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος  Λιμενικού Ταμείου Σκύρου.
Τη συνεδρίαση θα παρακολουθήσουν μέσω τηλεδιάσκεψης οι Βουλευτές του Νομού Ευβοίας και ο Δήμαρχος Σκύρου, κ. Νικόλαος Μαυρίκος.

*Προτεραιότητα του καναλιού είναι η μετάδοση των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων. Επειδή η διάρκειά τους δεν μπορεί να προϋπολογιστεί με ακρίβεια, είναι πιθανόν να συμβαίνουν απροειδοποίητες αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ