Ενημέρωση : Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων

Τηλεοπτικός Σταθμός της Βουλής των Ελλήνων

 

28/05/2022  12:30 - 14:00

Κάρτα Μέλους
Ευρωπαϊκά Βραβεία Υγείας - Δύο Ελληνικές Πρωτιές Κατάλληλο για άτομα άνω των 8 ετών


Κατηγορία: Κάρτα Μέλους

Ημερομηνία Προβολής: 28/05/2022

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ παρουσιάζει την δράση δυο σημαντικών ελληνικών πόλων της ιατρικής επιστήμης που τιμήθηκαν στις αρχές Μαίου για το έργο τους με το πρώτο βραβειο  Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η Ματρώνη Δικαιάκου συνομιλει με τον  Ιωάννη Διακογιάννη, Καθηγητή Ψυχιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διευθυντή της πρώτης Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου και την Κλινική Ψυχολόγο Βασιλική Χολέβα για το πρόγραμμα ανθεκτικότητας στην πανδημία που τους απέφερε την ευρωπαϊκή διάκριση.

 

Ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Ιδρυτής και Επιστημονικώς υπεύθυνος του Smokefree Greece Παναγιώτης Μπεχράκης και η ψυχολόγος / συντονίστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων SMOKEFREEGREECE Βεργίνα Βυζικίδου ανατρέχουν στην εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα του Εργαστηρίου "George D. Behrakis" της αντικαρκινικής εταιρείας, αναδεικνύουντας την συνεισφορά του smokefree Greece στην παραγωγή κατευθυντήριων οδηγιών για όλη την Ευρωπαϊκή Ενωση, αλλά και την πρόληψη της έναρξης του καπνίσματος μέσα από την ενημέρωση των μαθητών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δείτε το Video

Αρχείο


 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ