Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 7 Μαΐου 2019

Επιστολή-απάντηση του Προέδρου της Βουλής προς τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη για την ανασυγκρότηση της Κ.Ο. του κόμματος «Το Ποτάμι»

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, με σημερινή επιστολή του προς τον επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», κ. Σταύρο Θεοδωράκη, μετά και τη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, τον ενημέρωσε πως η αρμόδια Υπηρεσία της Βουλής θα προβεί σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την ανασυγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος «Το Ποτάμι», κατ’ εφαρμογή της παραγράφου 1 του άρθρου 16 του Κανονισμού της Βουλής.

Προηγήθηκε η σχετική επιστολή του κ. Σταύρου Θεοδωράκη προς τον Πρόεδρο της Βουλής, στις 2 Μαΐου 2019, καθώς και η σημερινή επιστολή των Βουλευτών κ.κ. Σταύρου Θεοδωράκη, Σπυρίδωνος Λυκούδη, Αντιγόνης Λυμπεράκη, Γεωργίου Μαυρωτά και Νικολάου Νυφούδη, με την οποία δηλώνουν προς τον Πρόεδρο της Βουλής ότι θα συμμετάσχουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

 

  Επισυνάπτονται η επιστολή του Προέδρου της Βουλής προς τον επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι», κ. Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς και η επιστολή των Βουλευτών του κόμματος προς τον Πρόεδρο της Βουλής

 

 
Συνοδευτικά αρχείαΕπιστροφή