Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

     
Βρέθηκαν 19 αποτελέσματα| Σελίδα 1 από 2
Ομιλίες Προέδρου Βουλής Ταξινομήστε βάσει Σχετικά Video
Αθήνα, 4 Ιουλίου 2024
«ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ» - ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΗ΄- Ομιλία του Προέδρου της Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα
Αθήνα,17 Ιουνίου 2024
Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κων. Τασούλα στη 16η Ετήσια Συνάντηση της Ομάδας Εργασίας των στελεχών των Γραφείων Προϋπολογισμού των Κοινοβουλίων και των Ανεξάρτητων Δημοσιονομικών Θεσμών των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ
Αθήνα, 31 Μαΐου 2024
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΩΝ ΤΩΝ «ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΘΩΝΑ, ΣΤΕΜΜΑ – ΣΚΗΠΤΡΟ – ΞΙΦΟΣ»
Αθήνα, 31Μαϊου2024
Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής στην εκδήλωση «Δωρεά Οργάνων, Αλυσίδα Ζωής»
Αθήνα, 28 Μαϊου 2024
Ομιλία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα στην παρουσίαση του βιβλίου των Άγγελου Συρίγου και Ευάνθη Χατζηβασιλείου «Μεταπολίτευση 1974-1975, 50 ερωτήματα και απαντήσεις»
Αθήνα, 23 Μαΐου 2024
Ομιλία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στην παρουσίαση της βραβευμένης εικαστικής εγκατάστασης «Θεατές σε Πόλη Φάντασμα», στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο
Αθήνα, 25 Απριλίου 2024
Ομιλία Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα,Εγκαίνια έκθεσης Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος με τίτλο «Κωνσταντίνος Βολανάκης-Ο ζωγράφος της θάλασσας επιστρέφει στον Πειραιά».
Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2024
Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στο συνέδριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «50 χρόνια μετά: Τα οικονομικά της Δικτατορίας»
Αθήνα, 15 Φεβρουαρίου 2024
Τοποθέτηση του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις»
Αθήνα, 22 Ιανουαρίου 2024
Δήλωση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνου Τασούλα στην Ολομέλεια της Βουλής για την εκλογή του Θόδωρου Ρουσόπουλου ως Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης
Εγγραφές: 1 - 10 από 19 - Σελίδες: | Πρώτη σελίδα | Προηγούμενη σελίδα | 1 | 2 | Επόμενη σελίδα | Τελευταία σελίδα
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ