Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2015

Η Βουλή των Ελλήνων συμμετέχει στην Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία του Μαστού

Με το σήμα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού (pink ribbon) φωταγωγήθηκε σήμερα, 15 Οκτωβρίου, Παγκόσμια ημέρα για την Υγεία του Μαστού,  η πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων.

       Με τη συμβολική αυτή εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Europa Donna Hellas, η Βουλή των Ελλήνων, συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού και συνδράμει στην αποστολή ηχηρού μηνύματος στην Πολιτεία και την Κοινωνία ότι είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στον αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

       Στην εκδήλωση παρέστη η πρόεδρος της Europa Donna Hellas, Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά, η οποία τόνισε πως «προσπαθούμε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, ότι το προλαμβάνειν είναι πάνω απ’ όλα. Διεκδικούμε τα δικαιώματα για τους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα πρωτόκολλα, στις θεραπείες, αλλά πάνω απ’ όλα διεκδικούμε την ελπίδα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι είμαστε όλοι μαζί, όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε».   

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή