Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 22 Απριλίου 2021

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον μεταβατικό Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συναντήθηκε σήμερα με τον Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) και νυν μεταβατικό Πρόεδρό της, πολιτειακό Γερουσιαστή Ρόουντ Άιλαντ κ. Λεωνίδα Ραπτάκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς, κ. Σάββας Αναστασιάδης.

Συνάντηση με τον Ελληνοαμερικανό Γερουσιαστή είχε και ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), Βουλευτής κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος. Ο κ. Χαρακόπουλος εξήρε τον ρόλο της Ομογένειας στην υπεράσπιση και την προώθηση των εθνικών μας δικαίων και ενημέρωσε τον κ. Ραπτάκη για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δ.Σ.Ο. σχετικά με την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινής γνώμης για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε μουσουλμανικό τέμενος, ζητώντας τον συντονισμό των ενεργειών των δύο οργανώσεων.

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ