Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2019

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή των βουλευτών Αθανάσιου Δαβάκη και Μανούσου Κωνσταντίνου Βολουδάκη.

Oι βουλευτές κ. Αθανάσιος Δαβάκης, αναπληρωτής επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ και Μανούσος Κωνσταντίνος Βολουδάκης μετείχαν στις εργασίες της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και της Υποεπιτροπής για τις Μελλοντικές Δυνατότητες στην Άμυνα και την Ασφάλεια.  Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο Αμάν της Ιορδανίας από 18 έως 21 Νοεμβρίου 2019.

Ο κ. Μανούσος Κωνσταντίνος Βολουδάκης εξελέγη Αντιπρόεδρος της Ειδικής Ομάδας για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή,  ενώ  στο πλαίσιο των εργασιών συζητηθήκαν μεταξύ άλλων το Συριακό, η προσφυγική-μεταναστευτική κρίση, η περιφερειακή ασφάλεια στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και ο ρόλος που διαδραματίζουν η Κίνα και η Ρωσία στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας καταψήφισαν έκθεση με θέμα την κατάσταση στη Συρία, δεδομένου ότι στο εν λόγω κείμενο ήταν διάχυτη η μεροληπτική εκτίμηση του Τούρκου εισηγητή ως προς την πολιτική που εφαρμόζει η Τουρκία στην Συρία.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ