Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 21 Απριλίου 2010

Συνάντηση του Προέδρου της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής με τον Πρέσβη της Γερμανίας

O Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Ντίνος Βρεττός συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Γερμανίας κ. Βόλφγκανγκ Σουλτχάις.
Κατά τη συνάντησή τους, αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με στην ευρωπαϊκή οικονομική κρίση και τις επιπτώσεις της στην ελληνική οικονομία, καθώς και τη διαχείριση της ελληνικής οικονομικής κρίσης από τη Γερμανία.
Στο πλαίσιο της σύσφιξης των κοινοβουλευτικών δεσμών, ο κ. Βρεττός απεύθυνε πρόσκληση προς τους Προέδρους των Επιτροπών Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερμανίας να επισκεφτούν την Αθήνα, την οποία ο Γερμανός Πρέσβης δεσμεύτηκε να παραδώσει άμεσα προκειμένου η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί σύντομα.




Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ