Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2021

Επίσκεψη μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Pepperdine των ΗΠΑ στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο και στη Βουλή των Ελλήνων

Μεταπτυχιακοί φοιτητές του Πανεπιστημίου Pepperdine (California) των ΗΠΑ επισκέφθηκαν σήμερα το κτήριο του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου και τη Βουλή των Ελλήνων.

Οι φοιτητές παρακολούθησαν διάλεξη στο χώρο του αίθριου του Καπνεργοστασίου με ομιλητές τον βουλευτή κ. Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον Καθηγητή του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Χρήστο Χατζηεμμανουήλ.

Στη συνέχεια οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ξεναγήθηκαν στην έκθεση σύγχρονης τέχνης «Πύλη-Portals», που διοργανώνεται στο πρώην Δημόσιο Καπνεργοστάσιο από τη Βουλή των Ελλήνων και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ, καθώς και στην επετειακή έκθεση «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά» στο κτήριο του ελληνικού Κοινοβουλίου.

 

 

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ