Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 5 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση Προέδρου Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων με τον Πρέσβη της Ιταλίας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας συναντήθηκε με τον Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, κ. Efisio Luigi Marras.

Κατά τη συνάντηση, o κ. Γκιουλέκας επεσήμανε πως η Ελλάδα προχωρά με σταθερά βήματα για τη μείωση της φορολογίας και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας ώστε να προσελκύσει περισσότερους επενδυτές.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα ο κ. Γκιουλέκας , τόνισε πως δεν αφορά μόνο τις χώρες υποδοχής αλλά όλα τα κράτη μέλη, τα οποία οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει θερμά την ένταξη των Δυτικών Βαλκανίων, υπό την προϋπόθεση πως οι υπό ένταξη χώρες τηρούν τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Από την πλευρά του ο Ιταλός Πρέσβης εξήρε τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα αντιμετώπισε την οικονομική κρίση και αναφέρθηκε επίσης στις ιταλικές επενδύσεις στην Ελλάδα, στον τομέα της ενέργειας και των μεταφορών.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ