Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2019

Αντιπροσωπεία της Βουλής στη Συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών, Εμπορικών, Τεχνολογικών και Περιβαλλοντικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ΟΣΕΠ (PABSEC)

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες της 53ης συνεδρίασης της Επιτροπής Εμπορικών, Τεχνολογικών και Περιβαλλοντικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ), που πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα στην Κερασούντα. Η ελληνική κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία στη Συνέλευση εκπροσωπήθηκε από τις βουλευτές -μέλη της Επιτροπής- κυρίες Σοφία Βούλτεψη και Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η «Ολοκλήρωση προτιμώμενων εμπορικών συμφωνιών, με στόχο την κατάργηση της διπλής φορολόγησης, μεταξύ των χωρών-μελών του ΟΣΕΠ (Conclusion of preferential trade agreements with a view to eliminate double taxation between the BSEC member states)», που εγκρίθηκαν με την ολοκλήρωση των εργασιών. Επί της Έκθεσης τοποθετήθηκε η κυρία Βούλτεψη, η οποία ορίστηκε Εισηγήτρια στο θέμα που θα απασχολήσει την 54η συνεδρίαση της Επιτροπής.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ