Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με εκπροσώπους του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας (ΣΕΝΑΒΙ), της Ένωσης Μηχανουργών και του Συνδέσμου Ναυπηγείων Περάματος, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα των επαγγελματικών αυτών φορέων.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Βούτσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στον χώρο της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης.

Οι εκπρόσωποι των φορέων έθεσαν σειρά ζητημάτων που αφορούν την εφαρμογή της Σύμβασης Παραχώρησης, όπως επίσης και προβληματισμούς σε σχέση με την κατοχύρωση του ιστορικού ρόλου των ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων στις νέες συνθήκες.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής, ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων, κ. Θεόδωρος Δρίτσας.

Από την πλευρά των επαγγελματικών φορέων συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Τεχνικός Σύμβουλος του ΣΕΝΑΒΙ κ.κ. Βασίλειος Κανακάκης και Ρουσέτος Λειβαδάρος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανουργών κ. Φώτης Πράσινος και τα μέλη της ίδιας ένωσης κ.κ. Αθανάσιος Καλαμπόκας και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, και οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ναυπηγείων Περάματος κ.κ. Νικήτας Ψυχάλης και Βασίλειος Χαλκίτης.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή