Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία: στάση ζωής από τους εργαζομένους της Βουλής

Μαζική ήταν, για μία ακόμη φορά, η συμμετοχή των εργαζομένων της Βουλής στο σημερινό κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία που απηύθυνε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δράσεων.

Η αιμοδοσία έγινε σε συνεργασία με την υπηρεσία αιμοληψίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Στην αιμοληψία, που πραγματοποιήθηκε στο Εντευκτήριο των Βουλευτών για 24η συνεχή χρονιά, προσήλθαν πάνω από 150 εργαζόμενοι και συγκεντρώθηκαν, τελικά, 125 μονάδες αίματος.

Κατά τη διάρκεια της αιμοδοσίας, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συνοδευόμενος από τον νέο Γενικό Γραμματέα της Βουλής κ. Γεώργιο Μυλωνάκη και τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Βουλής κ. Βασίλειο Μπαγιώκο, συνεχάρησαν τους εθελοντές αιμοδότες και τους ευχαρίστησαν για την ανταπόκρισή τους.

Οι εργαζόμενοι της Βουλής, για μία ακόμη φορά, ανέδειξαν με τη συμμετοχή τους πως η εθελοντική προσφορά αίματος, που αποτελεί μια κορυφαία εκδήλωση ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης, είναι στάση ζωής με ανεκτίμητη αξία για τον λήπτη.

Ο Σύλλογος των Υπαλλήλων της Βουλής ευχαριστεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη συμμετοχή τους και σημειώνει ότι η ενθαρρυντική προσέλευση δίνει τη δυνατότητα να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση το πρόγραμμα.     


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ