Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 16 Νοεμβρίου 2017
Συνάντηση του Κ. Δουζίνα με την Πρέσβη της Αλβανίας
Ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, κ. Κ. Δουζίνας συναντήθηκε σήμερα με την Πρέσβη της Αλβανίας στην Αθήνα, κυρία Ardiana Hobdari.
Κατά την εθιμοτυπική αυτή συνάντηση αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ιστορικοί δεσμοί των δύο χωρών, η υποστήριξη της ενταξιακής προοπτικής της Αλβανίας στην ΕΕ., καθώς και ειδικότερα θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.
Οι δύο συνομιλητές εξέφρασαν την πρόθεση για πραγματοποίηση αμοιβαίων επισκέψεων εκπροσώπων των δύο Κοινοβουλίων, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της κοινοβουλευτικής συνεργασίας.
Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσηςΟι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

1

2
Επιστροφή