Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ

Με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ κ. Asaf Hajiyev, συναντήθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αναστάσιος Κουράκης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τα θέματα διεθνών σχέσεων της Βουλής και εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής. Στη συνάντηση παρέστη ο Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής, πρέσβης ε.τ. κ. Σπύρος Θεοχαρόπουλος, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της αρμόδιας Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων και Επικοινωνίας. Τον κ. Asaf Hajiyev συνόδευε ο Αν. Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ κ. Μιλτιάδης Μακρυγιάννης.

Στη συνάντηση αναλύθηκε διεξοδικά το έργο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ και παρουσιάστηκαν οι άξονες δράσης του. Ο κ. Hajiyev σημείωσε ότι ο βασικός στόχος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης είναι η προώθηση της συνεργασίας και των θετικών συνεργειών ανάμεσα στις Παρευξείνιες χώρες που συμμετέχουν στον Οργανισμό. Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κουράκης υπογράμμισε τη σημασία της κοινοβουλευτικής διπλωματίας για την αναβάθμιση όχι μόνο των θέσεων της χώρας, αλλά και για την προώθηση της ειρήνης σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ