Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση Προέδρου Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Καζακστάν με Υφυπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Καζακστάν κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος είχε εθιμοτυπική συνάντηση στη Βουλή με τον Υφυπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν κ. Roman Vassilenko.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση σε Ελλάδα και Καζακστάν και διερεύνησαν τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών, ιδιαίτερα στον τομέα του εμπορίου.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και οι δύο πλευρές επεσήμαναν την ανάγκη πύκνωσης των επαφών μεταξύ των Κοινοβουλίων των δύο χωρών, ειδικά σε επίπεδο Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας, ώστε οι βουλευτές να διαμορφώσουν πιο ολοκληρωμένη άποψη για την  κατάσταση που επικρατεί στις δύο χώρες.   

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.





Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ