Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Διεθνής παρουσία της Βουλής των Ελλήνων

Σε διεθνείς συναντήσεις και δράσεις μετέχει η Βουλή των Ελλήνων την εβδομάδα από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου 2016.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, βουλευτής κ. Νικόλαος Μανιός, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες προκειμένου να λάβει μέρος στην Ετήσια Γενική Διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μικρών Νήσων που έχει ως θέμα «Η βιωσιμότητα των μικρών νησιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ο βουλευτής κ. Δημήτριος Καμμένος θα μεταβεί στο Κόπερ της Σλοβενίας, όπου θα μετάσχει στη θεματική συζήτηση «Κοινοβούλια και μακροπεριφερειακές στρατηγικές» που διοργανώνει η Σλοβενία στο πλαίσιο της προεδρίας της στη Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιοχή των Άλπεων. Η ελληνική πλευρά έχει προσκληθεί να καταθέσει τις θέσεις και τις προτάσεις της ως προεδρεύουσα στην Πρωτοβουλία της Αδριατικής και του Ιονίου.

Η βουλευτής κυρία Αφροδίτη Σταμπουλή θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Γαλλοφωνίας, στην ιταλική πόλη Αόστα.

Τέλος, χθες, Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης παραβρέθηκε στη χειροτονία του Επισκόπου Ερυθρών, στη Σμύρνη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ