Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 28 Μαΐου 2026
Επίσκεψη συνεργατών-μελών του Κογκρέσου των ΗΠΑ στη Βουλή των Ελλήνων και συνάντηση με τον Ευριπίδη Στυλιανίδη
Συνάντηση με επταμελή αντιπροσωπεία συνεργατών-μελών του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών που επισκέφθηκε σήμερα τη Βουλή των Ελλήνων, είχε ο βουλευτής-μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγράμματος εκπαιδευτικής επίσκεψης που πραγματοποιεί το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος.
Υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία, ο κ. Ευρ. Στυλιανίδης υπογράμμισε ότι “είναι προτιμότερο να χτίσουμε την ενότητα βασισμένη σε αξίες, παρά σε συμφέροντα”. Ακολούθως ενημέρωσε τους συνεργάτες-μέλη του Κογκρέσου για τα εθνικά θέματα, καθώς και για τις θέσεις της χώρας μας σε ζητήματα ευρύτερου περιφερειακού και διεθνούς ενδιαφέροντος.
Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσηςΟι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.
Επιστροφή