Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 25 Απριλίου 2023

Οι μικροί ζωγράφοι του Νηπιαγωγείου της Βουλής των Ελλήνων – Εγκαίνια Εικαστικής Έκθεσης

Τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης του Νηπιαγωγείου της Βουλής των Ελλήνων με θέμα "Ο κόσμος μας αλλιώς", πραγματοποιήθηκαν σήμερα στον εκθεσιακό χώρο του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.

Όπως σημείωσε στα εγκαίνια της Έκθεσης η Προϊσταμένη του Βρεφονηπιακού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Βουλής των Ελλήνων κυρία Ευαγγελία Μεταξά «στην εποχή μας, η τέχνη δεν είναι πλέον αποκλειστικά κάτι που παράγεται μόνο από επαγγελματίες καλλιτέχνες. Η τέχνη στην παιδική ηλικία αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο και μια μοναδική ευκαιρία για να εκφράσουν τα παιδιά τα συναισθήματά και τις σκέψεις τους». H κυρία Μεταξά πρόσθεσε πως «τα έργα των παιδιών, μας βοηθούν να ανακαλύψουμε τον κόσμο μέσα από τη δική τους οπτική και τις δημιουργικές τους ιδέες».

Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 6 Μαΐου 2023, καθημερινές και Σάββατο, από τις 11.30 π.μ έως τις 13.30 μ.μ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Νικήτας Κακλαμάνης, ο Ειδικός Γραμματέας του Κοινοβουλίου, κ. Βασίλης Μπαγιώκος, ο Γενικός Γραμματέας του Ιδρύματος της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία κ. Ευάνθης Χατζηβασιλείου, και υπάλληλοι του Κοινοβουλίου.

 

 

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ