Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 25 Μαΐου 2021

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ανοχής και Ειρήνης

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ανοχής και Ειρήνης (GCTP), κ. Ahmed Bin Mohamed Aljarwan, ο οποίος επισκέφθηκε το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της Βουλής των Ελλήνων και του GCTP, με σκοπό τη διάδοση των αξιών της ανοχής και της ειρήνης. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του GCTP ευχαρίστησε τον κ. Τασούλα για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία, επαινώντας τις προσπάθειες της Ελλάδας και του Κοινοβουλίου της, στη διατήρηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή.

Στις 25 Ιουνίου του 2020, το GCTP έκανε μία δωρεά 10.000 χειρουργικών μασκών στη Βουλή των Ελλήνων, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Ενωμένοι υποτάσσουμε τον Covid-19».

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Βουλευτής κ. Δημήτριος Καιρίδης, ως μέλος του GCTP, η επιτετραμμένη της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, κυρία Eiman Al Zeyoudi, και ο Διπλωματικός Σύμβουλος της Βουλής των Ελλήνων, Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Οικονομίδης.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ