Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 4 Ιουλίου 2017

Συναντήσεις του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβη του Καζακστάν και τον απερχόμενο Πρέσβη της Λιβύης

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο του με τον Πρέσβη του Καζακστάν στη χώρα μας,  κ. Alexei Volkov. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές μέλη του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Καζακστάν κ.κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος (Πρόεδρος), Γεωργία Γεννιά (Αντιπρόεδρος) και Γεώργιος Ντζιμάνης (Γραμματέας).

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος της Βουλής συναντήθηκε με τον απερχόμενο Πρέσβη της Λιβύης κ. Ahmed Yakob Gzllal, παρουσία των βουλευτών κ.κ. Γεωργίου-Δημητρίου Καρρά και Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, Προέδρου και Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Λιβύης, αντιστοίχως.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.





Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ