Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 24 Μαρτίου 2015

Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την ιστορική επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821

Η Βουλή των Ελλήνων τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, με εορταστική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος των Υπαλλήλων, στην  αίθουσα της  Ολομέλειας.
Τον πανηγυρικό της ιστορικής επετείου, εκφώνησε η υπάλληλος της Βιβλιοθήκης της Βουλής κα Έλλη Δρούλια και είχε ως θέμα: «Η διακίνηση πληροφοριών στη διάρκεια του Αγώνα».  Την εορταστική εκδήλωση στόλισαν με τις καθαρές παιδικές φωνές τους, δίνοντας τον επετειακό παλμό της ημέρας, μαθητές από το Μουσικό  Σχολείο  Αλίμου.
Την εκδήλωση για την ιστορική επέτειο τίμησαν με την παρουσία τους, οι   Αντιπρόεδροι της Βουλής κ.κ. Α. Μητρόπουλος, Ι. Μπαλάφας, Ν. Κακλαμάνης, Σπ. Λυκούδης, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Γιώργος Θαλάσσης, ενώ παραβρέθηκαν οι πρώην Πρόεδροι κυρία Άννα Μπενάκη – Ψαρούδα και οι κ.κ. Φίλιππος Πετσάλνικος,  Δημήτριος Σιούφας και Απόστολος Κακλαμάνης,  εκπρόσωποι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, βουλευτές και εργαζόμενοι στη Βουλή των Ελλήνων.
 
 
 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ