Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 25 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» και βουλευτές Χανίων

Τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, επισκέφθηκαν σήμερα ο Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» κ. Νικόλαος Παπαδάκης και οι βουλευτές Χανίων κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, πρώην Υπουργός, κ. Μανούσος Βολουδάκης, πρώην Υφυπουργός, και κ. Βασίλειος Διγαλάκης, Υφυπουργός Παιδείας για θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Βουλής για το έργο και την πολυσχιδή δράση του Ιδρύματος, τον προσκάλεσε δε να παραστεί στις φετινές εκδηλώσεις και να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Το Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», με νόμο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, έχει ως κύριο ιδρυτικό μέλος του τη Βουλή των Ελλήνων, η οποία το έχει θέσει υπό την αιγίδα της, ο εκάστοτε δε Πρόεδρος της Βουλής είναι και Πρόεδρος του Ιδρύματος.

Ο κ. Τασούλας, αφού άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημέρωση για τα θέματα που απασχολούν το εν λόγω Εθνικό Ίδρυμα, ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή του και τους βουλευτές που τον επισκέφθηκαν, και προσέφερε ως δωρεά στο Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» προπολεμικό λεύκωμα με φωτογραφίες από τη ζωή και τη δράση του Ελευθερίου Βενιζέλου, το οποίο ανήκε στο Ίδρυμα Ευάγγελου Αβέρωφ-Τοσίτσα.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ