Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2023

Συμμετοχή του Βουλευτή Επικρατείας κ. Γεωργίου Σταμάτη στην Σεούλ στις εκδηλώσεις για τη συνεισφορά της Ελλάδας στον πόλεμο της Κορέας

Ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Γεώργιος Σταμάτης επισκέφτηκε την Κορέα από τις 13 έως και 15 Νοεμβρίου για να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που οργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία, σε συνεργασία με το Κοινοβούλιο της Κορέας, προς τιμήν της Ελλάδας για τη συνεισφορά της στον πόλεμο της Κορέας (1950-1953), με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τη λήξη του.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα της Κορεατικής Εθνοσυνέλευσης κ. Lee Kwangjae  και τον Δήμαρχο της πόλης Yeoju κ. Lee Choong Woo, και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ελλήνων πεσόντων. 

Ο κ. Σταμάτης μετέφερε με το μήνυμά του την σταθερή αλληλεγγύη της Ελλάδος προς την Δημοκρατία της Κορέας υπογραμμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίοι συνεχίζουν να οδηγούν στην περαιτέρω διεύρυνση της πολιτικής, οικονομικής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής συνεργασίας τους.

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ