Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 26 Νοεμβρίου 2019

Επιστολή συμπαράστασης του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων προς τον Πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου για τις συνέπειες του ισχυρού σεισμού

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας απέστειλε συλλυπητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο του Αλβανικού Κοινοβουλίου κ. Gramoz Ruçi, για τις οδυνηρές συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε τη γειτονική χώρα. Ο κ. Τασούλας εκφράζει τη συμπαράσταση της εθνικής αντιπροσωπείας και του ελληνικού λαού προς τον αλβανικό λαό, ευχόμενος οι έρευνες διάσωσης να καρποφορήσουν το ταχύτερο δυνατόν.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρει στην επιστολή του:

«Εκ μέρους των μελών της Βουλής των Ελλήνων και εμού του ιδίου, θα ήθελα να σας εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου και τα αισθήματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και σε όσους πολίτες δοκιμάζονται αυτές τις ώρες από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε σήμερα την Αλβανία.

Επιπροσθέτως, επιτρέψτε μου κύριε Πρόεδρε, να σας εκφράσω, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, την αλληλεγγύη και συμπαράσταση του ελληνικού λαού προς τον δοκιμαζόμενο αλβανικό λαό και να ευχηθώ οι έρευνες διάσωσης να καρποφορήσουν το ταχύτερο δυνατόν.

Παρακαλώ δεχθείτε την έκφραση της υψηλής εκτιμήσεώς μου

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ