Γραφείο Τύπου
Αθήνα, 12 Αυγούστου 2026
Συγχαρητήρια του Προέδρου της Βουλής για το μετάλλιο του Απόστολου Σίσκου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τη σπουδαία εμφάνιση και το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε ο Απόστολος Σίσκος στα 200μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Παρίσι, δήλωσε:
«Θερμά συγχαρητήρια στον Απόστολο Σίσκο για το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στο Παρίσι.
Με μια σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από νέο πανελλήνιο ρεκόρ (1:53.81), απέναντι σε κορυφαίους αθλητές του κόσμου, έκανε σήμερα όλη την Ελλάδα περήφανη.
Για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση, ο Απόστολος ανεβαίνει στο βάθρο και αποδεικνύει ότι η ελληνική κολύμβηση έχει τη θέση που της αξίζει: στην κορυφή.
Συγχαρητήρια Απόστολε!
Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!».
Επιστροφή