Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2019

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου (Ζάππειο, 30 Αυγούστου - 15 Σεπτεμβρίου 2019)

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία συμμετέχει στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνουν στο Ζάππειο ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων - Ζάππειο Μέγαρο, σε συνεργασία με την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, το Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό Δίκτυο και το Αναλόγιο Φεστιβάλ. Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων με την αναβαθμισμένη παρουσία του στον χώρο του πολιτισμού στοχεύει να παρουσιάσει ολοκληρωμένα την εκδοτική του παραγωγή και να αναδείξει το σύνολο των δραστηριοτήτων του. Στο περίπτερό του οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν και να αγοράσουν, με σημαντική έκπτωση, τις νέες αλλά και τις παλαιότερες εκδόσεις του και να πληροφορηθούν, από το πλούσιο ενημερωτικό υλικό, για τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά και ερευνητικά προγράμματα και τις εκδηλώσεις του.

Δοκίμια, επιμελημένες εκδόσεις πηγών, μελετήματα ιστορικού και κοινοβουλευτικού περιεχομένου, μεταφράσεις σημαντικών έργων, πολιτικές βιογραφίες, λευκώματα και πρακτικά συνεδρίων και ημερίδων συμπληρώνουν αρμονικά τις εκπαιδευτικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του θεσμού, όπως αυτές ξεδιπλώνονται τα τελευταία χρόνια.

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα - Πέμπτη: 18.00 - 22.30

Παρασκευή & Σάββατο: 18.00 - 23.00

Κυριακή: 10.30 - 15.00 & 18.00 - 22.30


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ