Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 18 Ιανουαρίου 2019

Εκπροσώπηση της Βουλής σε διεθνείς διακοινοβουλευτικές συναντήσεις

Στο Α΄ Μέρος της Συνόδου του 2019 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο συμμετέχουν οι εξής βουλευτές:

  • K. Κωνσταντίνος Κατσίκης (20-25 Ιανουαρίου), κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης (20-24 Ιανουαρίου), κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (20-23 Ιανουαρίου), κ. Ντόρα Μπακογιάννη (20-22 Ιανουαρίου) και κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (21-25 Ιανουαρίου).

    Ο κ. Αριστείδης Μπαλτάς συμμετέχει ως ομιλητής στα σεμινάρια που διοργανώνουν α) το Πανεπιστήμιο Columbia, στη Νέα Υόρκη, και β) το Ίδρυμα Slought Foundation, στη Φιλαδέλφεια (19-26 Ιανουαρίου).  

    Στη συνάντηση Προέδρων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Βουκουρέστι, τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί η κ. Μαρία Τριανταφύλλου (20-22 Ιανουαρίου).

    Ο Προέδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας–Ιρλανδίας κ. Χρήστος Μαντάς εκπροσωπεί τη Βουλή των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την πρώτη δημόσια συνεδρίαση της Βουλής της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας (Dail Eireann) στο Δουβλίνο (20-22 Ιανουαρίου).





Επιστροφή