Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 9 Οκτωβρίου 2019

Συνάντηση του Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής με τον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου

Συνάντηση με τον Γ΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής, κ. Αθανάσιο Μπούρα, είχε ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (Κ.Σ. ΟΣΕΠ), κ. Αsaf Hajiyev, στο περιθώριο της συμμετοχής του σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κ.Σ. ΟΣΕΠ, κ. Σίμος Κεδίκογλου, και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Συνέλευσης, Δρ. Μιλτιάδης Μακρυγιάννης.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μπούρας συνεχάρη τον κ. Asaf Hajiyev για την επανεκλογή του στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΟΣΕΠ και αναφέρθηκε στις δυνατότητες συνεργασίας και ανάπτυξης των χωρών μέσω του διεθνούς αυτού οικονομικού Οργανισμού και της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσής του. Επιπλέον, αναφέρθηκε στην ανάληψη της Προεδρίας της Συνέλευσης από την Ελλάδα, το Β΄ εξάμηνο του 2020, και τη διοργάνωση της Ολομέλειάς της στην Αθήνα.

Ο επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, κ. Κεδίκογλου, επισήμανε τη δυνατότητα που παρέχεται μέσω της Συνέλευσης για ενίσχυση της συνεργασίας σε τομείς όπως η ενέργεια και η επιχειρηματικότητα.

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή