Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2018

Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» θα μεταδοθεί απευθείας σε δήμους της ελληνικής περιφέρειας με τη συνέργεια της Βουλής των Ελλήνων

Για δεύτερη φορά, αύριο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018, μια παράσταση του Εθνικού Θεάτρου, το έργο «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τσαρλς Ντίκενς, θα μεταδοθεί ζωντανά σε ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές, με τη σύμπραξη του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων.

Μετά την ιδιαίτερα συγκινητική ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη απευθείας μετάδοση (πριν από δεκαπέντε ημέρες), θα προβληθεί απευθείας από το Θέατρο Rex, Σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», το μιούζικαλ «Χριστουγεννιάτικη Ιστορία», μεταφορά της διάσημης νουβέλας του Ντίκενς, με την πρωτότυπη μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό, στους Παξούς, στην Ορεστιάδα, στους Φούρνους, στη Σάμο και στην Ικαρία σε τρεις δημοτικές ενότητες.

Το πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων και το Εθνικό Θέατρο με κοινή διάθεση εξωστρέφειας, δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες ακριτικών και παραμεθόριων περιοχών να παρακολουθήσουν –σε κλειστούς χώρους που επιλέγουν οι δήμοι– παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου σε απευθείας σύνδεση και με ελεύθερη είσοδο.

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή