Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2019

Ορκωμοσία των νέων βουλευτών

Ορκίσθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, στις 11:00, οι βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Τη συνεδρίαση διηύθυνε ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Βαρεμένος, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προσωρινού Προέδρου, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής.

Στην ορκωμοσία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, επικεφαλής αντιπροσωπείας μελών της Ιεράς Συνόδου.

Ακολούθησε η ορκωμοσία των τριών μουσουλμάνων βουλευτών στο Κοράνι και αμέσως μετά η ορκωμοσία όσων βουλευτών επιθυμούσαν πολιτικό όρκο.

Η Ολομέλεια του Κοινοβουλίου  θα συγκληθεί αύριο Πέμπτη 18 Ιουλίου, στις 10:30, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή Προέδρου του Σώματος.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.





Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ