Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 21 Ιουνίου 2018

Συνάντηση των Α΄ και Γ΄ Αντιπροέδρων της Βουλής με κίνηση εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων

Με τους εκπροσώπους της κίνησης που έχουν συστήσει πέντε εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, συναντήθηκαν σήμερα οι Α΄ και Γ΄ Αντιπρόεδροι της Βουλής, κ.κ. Αναστάσιος Κουράκης και Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Νικόλαο Βούτση, που βρίσκεται στην Κίνα.

            Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι κ.κ. Στυλιανός Φενέκος, πρόεδρος της «Κοινωνίας Αξιών», Γεράσιμος Σπυράτος, πρόεδρος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», Δημήτριος Παληάτσος, εκπρόσωπος της «Ένωσης για την Ελλάδα», Αναστάσιος Καραμπογιάς, εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Ευθύνης» και Νικολέττα Διαμαντάκου, από το πολιτικό γραφείο της «Κοινωνίας Αξιών» και τη γραμματεία της κίνησης.

            Οι Αντιπρόεδροι της Βουλής άκουσαν τις απόψεις που εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων επί πολλών θεμάτων της επικαιρότητας και ανέφεραν ότι είναι ανοιχτοί σε σκέψεις και προτάσεις που μπορούν ν’ αξιοποιηθούν από τη Βουλή.

Εντός των προσεχών ημερών η κίνηση πρόκειται να καταθέσει στον Πρόεδρο της Βουλής σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις των κομμάτων που την αποτελούν για ζητήματα της πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου. 

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ