Ενημέρωση

Δελτία Τύπου


Αθήνα 14 Δεκεμβρίου 2021

Τηλεδιάσκεψη των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας-Κούβας

Η επιβεβαίωση των παραδοσιακά πολύ καλών διμερών και φιλικών σχέσεων Ελλάδας – Κούβας κυριάρχησαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Φιλίας Ελλάδας – Κούβας.

Συντονιστής των εργασιών της Τηλεδιάσκεψης ήταν ο  Πρόεδρος της ΚΟΦ  Ελλάδας – Κούβας κ. Διονύσης Ακτύπης και κατά την διάρκειά της έγινε αναφορά στην καλή συνεργασία που διέπει τις δύο χώρες σε θέματα αμοιβαίας στήριξης υποψηφιοτήτων στους Διεθνείς Οργανισμούς, όπως και στην πάγια Ελληνική θέση υπέρ της άρσης του οικονομικού αποκλεισμού της Κούβας.

Υπογραμμίσθηκε δε, η εξέχουσα θέση παγκοσμίως που κατέχει η φίλη χώρα στον φαρμακευτικό και ιατρικό τομέα.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικτυακή συνάντησή τους, οι δύο Πρόεδροι των ΚΟΦ συμφώνησαν ότι η επικοινωνία των δύο Κοινοβουλίων μέσω συναντήσεων και Τηλεδιασκέψεων, συμβάλλει στην ενίσχυση του διμερούς διαλόγου και της συνεργασίας.

Τις εργασίες της τηλεδιάσκεψης παρακολούθησαν η Πρέσβης της Ελλάδας στην Αβάνα κυρία Στέλλα Μπεζιρτζόγλου και η Πρέσβης της Κούβας στην Αθήνα κυρία Zelmys Maria Dominguez Cortina.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ