Ενημέρωση

Δελτία Τύπου


Αθήνα, 4 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση του Αντιπροέδρου της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γερμανίας και της Αντιπροέδρου της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος με βουλευτή της Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Ελλάδας από το Κόμμα των Πρασίνων

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Γερμανίας, κ. Χρήστος  Κέλλας, και η Α΄ Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος της Βουλής των Ελλήνων, κυρία Χαρά Καφαντάρη, συναντήθηκαν με την κυρία Lisa Badum, βουλευτή του Κόμματος των Πρασίνων της Γερμανικής Βουλής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Ελλάδας.

Κατά τη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν τα θέματα της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής μετάβασης, οι θέσεις των δύο χωρών σε καίρια περιβαλλοντικά ζητήματα, καθώς και το θέμα των προσφυγικών ροών. Διαπιστώθηκε, εκ μέρους και των δύο πλευρών, η ανάγκη ουσιαστικής αντιμετώπισης των ζητημάτων αυτών και εκφράστηκε η αμοιβαία επιθυμία για εποικοδομητικό διάλογο και συνεργασία.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ