Βουλευτές

Ανά Εκλογική Περιφέρεια

Έβρου Ροδόπης Ξάνθης Δράμας Καβάλας Σερρών Κιλκίς ΄Β Θεσσαλονίκης Ά Θεσ/νίκης Πέλλης Φλωρίνης Ημαθίας Πιερίας Κοζάνης Καστοριάς Χαλκιδικής Γρεβενών Ιωαννίνων Θεσπρωτίας Κέρκυρας Πρεβέζης Άρτας Τρικάλων Λαρίσης Μαγνησίας Καρδίτσας Ευρυτανίας Φθιώτιδας Αιτωλ/νίας Φωκίδος Βοιωτίας Α Ευβοίας Λέσβου Χίου Λευκάδος Κεφαλληνίας Ζακύνθου Αχαΐας Κορινθίας Αργολίδας Αρκαδίας Ηλείας Μεσσηνίας Λακωνίας Επικράτεια Α' Ανατολικής Αττικής Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών Β' Δυτικής Αττικής Β3' Νότιου Τομέα Αθηνών Ά Αθηνών ΄Β Πειραιά Α' Πειραιώς Ά Θεσ/νίκης Σάμου Κυκλάδων Δωδεκανήσου Χανίων Ρεθύμνης Ηρακλείου Λασιθίου
Γεώργιος Δημοσθένη ΣτύλιοςΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Γεώργιος Δημοσθένη Στύλιος

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιστοχώρος:
http://stylios.gr/
Email:
stylios@parliament.gr
Διεύθυνση:
Μητροπόλεως 1, ΤΚ 10557 Αθήνα
Τηλ: 210 3239344, 210 3709431-2
Fax: 210 3709430
Καραπάνου 2 & Καραϊσκάκη, ΤΚ 47100 Άρτα
Τηλ : 26810 21255 Fax: 26810 22241

Προσωπικά Στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης:
Γεννήθηκε στην Άρτα το 1971.
Οικογενειακή Κατάσταση:
Είναι έγγαμος και πατέρας δύο τέκνων.
Επάγγελμα:
Λέκτορας Εφαρμογών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εργάσθηκε σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα στο ΤΕΙ Ηπείρου και στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Διετέλεσε Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογών και Πληροφορικής στην Διοίκηση και στην Οικονομία στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
Σπουδές:
Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) από το Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (M.Sc) από το City University του Λονδίνου (M.Sc) και απόφοιτος του Φυσικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ξένες γλώσσες:
Αγγλικά

Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες

Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων. Επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (Ο.Α.Σ.Ε.). Μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής. Από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2014 διετέλεσε Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Βουλευτής Άρτας με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012 μέχρι σήμερα. Υπήρξε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, καθώς και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών. Εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης (PA SEECP).

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ., Γραμματέας πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.Επιστροφή
 
Η Διαδικτυακή Πύλη της Βουλής των Ελλήνων χρησιμοποιεί cookies όπως ειδικότερα αναφέρεται εδώ