Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 13 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Προέδρων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων και του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων

     Για τα αιτήματα διασφάλισης των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων ενημέρωσαν τους Προέδρους των Διαρκών Επιτροπών Παραγωγής και Εμπορίου κ. Χαρά Καφαντάρη, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης κ. Αντώνη Συρίγο και Μορφωτικών Υποθέσεων κ. Δημήτρη Σεβαστάκη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων και μέλος του Δ.Σ. του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Νίκος Μπόκαρης, καθώς επίσης ο Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Γεωλόγων κ. Ευάγγελος Σπυρίδωνος και κ. Μαρία Τζίμα.

     Οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων επαγγελματικών κλάδων κατέθεσαν υπόμνημα με τα αιτήματα προστασίας και διάκρισης των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων έναντι εκείνων των μηχανικών και ενημέρωσαν σχετικά με την εκδίκαση, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, στις 5 Μαΐου 2019, των αιτήσεων ακύρωσης συγκεκριμένων άρθρων του Προεδρικού Διατάγματος 99/2018.

 


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή