Ενημέρωση : Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 7 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τοv νέο πρέσβη της Ελβετίας

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον νέο πρέσβη της Ελβετίας στην Αθήνα κ. Olaf Kjelsen. Ο κ. Βούτσης επεσήμανε ότι στον ίδιο χώρο πριν λίγο καιρό είχε υποδεχθεί και Ελβετούς βουλευτές μέλη της Ομάδας Φιλίας, ενώ πριν περίπου έναν χρόνο η Βουλή τίμησε σε ειδική εκδήλωση τον εξαιρετικό Ελβετό γιατρό και φιλέλληνα Julien Grivel, γεγονότα που αποτελούν μικρές γέφυρες φιλίας ανάμεσα στα Κοινοβούλια των δύο χωρών. Ο Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο κ. Kjelsen θα εργαστεί ώστε οι γέφυρες αυτές να γίνουν πιο στέρεες.

Ο κ. Olaf Kjelsen από την πλευρά του εξέφρασε την χαρά του για την υποδοχή του στη Βουλή των Ελλήνων και διαβεβαίωσε ότι δεν θα φεισθεί καμιάς προσπάθειας για να προωθήσει τις διμερείς σχέσεις, να βοηθήσει την Ελλάδα και τις δραστηριότητες στο πλαίσιο της Ομάδας Κοινοβουλευτικής Φιλίας των δύο χωρών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, η Αντιπρόεδρος της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Ελβετίας κυρία Χαρά Κεφαλίδου, ο Γραμματέας της ίδιας Επιτροπής κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος και το μέλος κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, καθώς και το μέλος της Επιτροπής Άμυνας κι Εξωτερικών της Βουλής κ. Γιώργος Κυρίτσης.


 Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Οι φωτογραφίες αναρτώνται για την πληρέστερη προβολή της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας και η αναδημοσίευσή τους είναι ελεύθερη.

Επιστροφή